Cuvinte cautate: Constructii hidrotehnice


 


Constructii civile si industriale, Alfa Con, Curtea de Arges - Adresa web
SC Alfa Con SRL executa constructii civile, amenajari interioare, constructii industriale, constructii hidrotehnice, constructii de drumuri, poduri si cai de comunicatii, retele de alimentare cu apa si canalizari, inchirieri utilaje de constructii.

Index Page-B2B Consprod constructii, drumuri, poduri, hidrotehnice, civile - Adresa web
No Description-set_des

SC Conired SA din Pucioasa, Pagina principala - Adresa web
Societatea comerciala CONIRED SA are sediul in orasul Pucioasa, judetul Dambovita, str. Garii nr. 5 si este organizata sa-si desfasoare activitatea prin 3 santiere de constructii, o sectie de utilaje si transport, precum si o sectie de productie industriala.

CONSART, lucrari complete de constructii si arta - Adresa web
Obiectul de activitate il reprezinta lucrarari complete de constructii, inclusiv lucrari de arta, lucrari specifice de constructii.

Eurodacos SRL, Constructii pentru mileniul III - Adresa web

Geomen Constructii si consultanta - Adresa web
Executia lucrarilor de constructii civile, industriale, hidrotehnice, edilitare, precum si servicii de consultanta si evaluare

Grup Geologic efectueaza studii geotehnice geologice hidrogeologice foraje. - Adresa web
Grup Geologic elaboreaza studii geotehnice, geologice, hidrogeologice, pentru constructii civile sau industriale, drumuri, cai ferate, poduri, constructii si amenajari hidrotehnice

Hidroconstructia S.A. Sucursala Raul Mare Retezat - Adresa web
List of the most important objectives built by Hidroconstructia SA, Raul Mare Retezat Branch. Lista celor mai importante obiective construite de Hidroconstructia S.A. Sucursala Raul Mare Retezat.

HIDROSERV Cluj - Adresa web
HIDROSERV, Cluj, Romania S.C. Hidroserv Cluj S.A. este o societate comerciala cu capital de stat avand ca obiectiv principal de activitate : lucrari de intretinere, revizii tehnice, constructii hidrotehnice, reparati si verificari procese automate, aparate de masura; si control, reparatii si modernizari la agregatele si instalatiile energetice.

Pentaco Romania - Adresa web

căutare personalizată

inapoi 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  inainte
copyright - jocuri, ziare, stiri, sport, matrimoniale - director web adresweb.ro 2008